Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de jengibre, fresco y pelado
- 10 g de ajo, pelado
-
5
g de té limón, fresco, solamente el tallo
of 1 cdita de ralladura de limón verde - 20 g de aceite vegetal
- 400 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en láminas
- 230 g de camarones medianos crudos, sin cabeza
- 400 g de leche de coco
- 150 g de agua
- ½ cdita de chile de árbol seco
- 230 g de hongos cremini, cortados en láminas
- 100 g de puré de jitomate
-
30
g de salsa de pescado (optioneel)
of ½ cdita de sal fina (optioneel) - hojas de cilantro, frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 760 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad thai
40 min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5 min
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Arroz jazmín con coco
50min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1h
Ramen japonés
1h 40min
Pollo tika masala
6h 40min
Pollo tandoor
6h 45min
Sopa de pollo asiática
45 min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Yakisoba de camarón
35min