Tomahawk asado con espárragos a la bernesa

Tomahawk asado con espárragos a la bernesa

5.0 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porciones

Ingrediënten

  • 100 g de queso parmesano, cortado en trozos
Espárragos al vapor
  • 600 g de agua para el Varoma
  • 400 g de espárragos verdes
Tomahawk<br>
  • 1 tomahawk rib eye steak 6 cm de grosor
  • 300 g de zanahorias
  • 200 g de papas cambray
  • 1 cda aceite de oliva
Salsa bernesa
  • 50 g de echalote
  • 50 g de vinagre
  • ½ cdita de estragón seco
  • 200 g mantequilla
  • 4 yemas de huevo
  • 30 g de agua
  • ½ cdita de sal fina o al gusto
  • 1 pizca de pimienta negra recién molida

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 1841 mg
Eiwitten 107 g
Calorieën 7732 kJ / 1831 kcal
Vetten 145 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 71 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...