Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso parmesano, cortado en trozos
Espárragos al vapor
- 600 g de agua, para el Varoma
- 400 g de espárragos verdes
Tomahawk <br>
- 1 tomahawk rib eye steak, 6 cm de grosor
- 300 g de zanahorias
- 200 g de papas cambray
- 1 cda aceite de oliva
Salsa bernesa
- 50 g de echalot
- 50 g de vinagre
- ½ cdita de estragón seco
- 200 g mantequilla
- 4 yemas de huevo
- 30 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 7732 kJ / 1831 kcal
- Eiwitten
- 107 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 145 g
- Verzadigd vet
- 71 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1841 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz asiático con verduras TM6
30 Min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 Std. 15 Min
Reducción de salsa de soya
1 Std. 20 Min
Sal roja
5 min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15 Min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45 Min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15 Min
Udon casero
1 Std.
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1u. 25min
Puré de papa criolla y crema de coco
40 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min