Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso parmesano, cortado en trozos
Espárragos al vapor
- 600 g de agua, para el Varoma
- 400 g de espárragos verdes
Tomahawk <br>
- 1 tomahawk rib eye steak, 6 cm de grosor
- 300 g de zanahorias
- 200 g de papas cambray
- 1 cda aceite de oliva
Salsa bernesa
- 50 g de echalot
- 50 g de vinagre
- ½ cdita de estragón seco
- 200 g mantequilla
- 4 yemas de huevo
- 30 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 7732 kJ / 1831 kcal
- Eiwitten
- 107 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 145 g
- Verzadigd vet
- 71 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1841 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Nieve de hierbabuena
20min
Ponche de adviento
15min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Col rellena en salsa agridulce
3u. 30min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30 min
Sal roja
5min
Sal de comino
5min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min
Sándwich de filete de res
2h 30 min