Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cditas de sazonador de tomate
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 4 filetes de pescado blanco, sin piel
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 600 g de jitomate guaje, en cuartos
- 300 g de cebolla cambray, sin tallos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo (optioneel)
- 100 g de leche de coco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1404 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1275 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1h 20min
Pescado con salsa de morrón
45min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Salmón con hongos y puré de papa
45min
Pescado a la veracruzana
30min
Salteado de pollo y nueces
35min
Tortitas de pescado estilo tai
45min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55min
Pescado a la diabla
30min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30min