Pescado en salsa criolla con leche de coco

Pescado en salsa criolla con leche de coco

4.5 88 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porciones

Ingrediënten

  • 2 cditas de sazonador de tomate
  • 1 ½ cdita de sal fina o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 4 filetes de pescado blanco, sin piel
  • 15 g de hojas de cilantro, frescas
  • 600 g de jitomate guaje en cuartos
  • 300 g de cebolla cambray sin tallos
  • 50 g de aceite de oliva
  • ½ cdita de comino en polvo (optioneel)
  • 100 g de leche de coco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 1275 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1404 kJ / 334 kcal
Vetten 17 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...