Compatibele versies
Mijoté de haricots blancs au paprika, croûtons persillés
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs
Le jour même
- 1 bouquet de persil frais
- 2 gousses d'ail, pelées
- 30 g d'huile d'olive
- 1 oignon, coupé en quatre
- 75 g de lardons fumés
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- du poivre moulu
- 350 g d'eau
- 4 tranches de pain
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Lentilles à la marocaine
50min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Curry de pois chiches et épinards
1 Std.
Œuf dur, parmesan et tomates séchées
45min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45min
Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur
50min
Kedgeree au haddock
45min
Ragoût de pois chiches aux légumes
50min
Zaalouk de chou-fleur
30min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min
Soupe de pommes de terre et champignons séchés
35min
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerise
50min