Compatibele versies
Mijoté de haricots blancs au paprika, croûtons persillés
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs
Le jour même
- 1 bouquet de persil frais
- 2 gousses d'ail, pelées
- 30 g d'huile d'olive
- 1 oignon, coupé en quatre
- 75 g de lardons fumés
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- du poivre moulu
- 350 g d'eau
- 4 tranches de pain
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Lentilles à la marocaine
50 min.
Soupe harira
40min
Purée de pois cassés (bisarra)
45min
Chorba tunisienne
45min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 min
Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché
12h 55min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25 min.
Potée de haricots blancs aux poivrons
13h
Fèves fraîches à la catalane
3h
Haricots blancs à l'ail
50 min.
Velouté de poireaux et pois cassés
4h 15min
Crêpes mille trous et coulis de fraises
55min