Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de vainilla
- 2 hojas de gelatina
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 10 g de maicena
- 6 yemas
-
1
vaina de vainilla (solo la raspadura)
of 1 sobre de azúcar vainillado - 1000 g de agua
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1618 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 45.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de invierno con granada
3h 25 min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1h 15min
1 receta, 3 platos: Bocadillo de char siu. Char siu con noodles y pak choi. Char siu con arroz y brócoli
5h
Brazos de chocolate y praliné
3h
Mousse helado de praliné de almendras
5 godz. 25 min
Salsa de caramelo
1h 30 min
Galletas linzer
1 godz. 45 min
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5h
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20 min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min