Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de relleno
-
½
vaina de vainilla (la raspadura)
of 1 cucharada de vainilla líquida (la raspadura) - 60 g de azúcar
- 300 g de leche
- 3 yemas de huevo
- 35 g de harina de repostería
Berlinesas
- 170 g de leche
- 280 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 80 g de azúcar
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 chorrito zumo de limón
- 500 - 600 g de aceite vegetal para freír
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2003.6 kJ / 478.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 197.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15 min
Rosquillas glaseadas
1h
Masa choux
2h
Milhojas con crema de vainilla
5h
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1h 30min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Profiteroles de tiramisú
4h
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Brazo de gitano
3h