Compatibele versies
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 5 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo (reserve las claras)
- 30 g de maicena
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 2 palos de canela
- 150 - 200 g de azúcar
Merengue
- 350 g de azúcar
- 50 g de agua
- 3 claras de huevo
- ¼ de cucharadita de cremor tártaro
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 6 - 8 cucharadas de dulce de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1567 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 277.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo gitano de café
1j 30 menit
Tronco de Navidad de mazapán
1 Std.
Tarta de limón y merengue
2 godz. 10 min
Masa choux
2h
Crema pastelera
10 Min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Fresas al Oporto en nidos de merengue
3h 30min
Minitartas San Marcos con trufa
3hod.
Almíbar básico
10 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Brazo de gitano
3hod.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min