Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 175 g de azúcar
- 75 g de mantequilla
- 2 huevos
- 600 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- 500 g de aceite de girasol
- 500 g de mermelada Extra melocotón Helios®
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1543 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 43.4 mg
Alternatieve recepten
Masa choux
2h
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13j
Crema pastelera
10 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 godz. 10 min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1j 30 menit
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Berlinesas rellenas de crema
4h 20min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Brazo de gitano
3hod.
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5h
Profiteroles
2h