Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di sovracoscia di pollo disossata e senza pelle a dadini (3 cm), asciugata con carta assorbente
- 40 g di radice fresca di zenzero, a fettine (2 mm)
- 120 g di cipolla, a metà
- 120 g di carota, a pezzi
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di patata, a dadini (2 cm)
- 150 g di crauti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- 230 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
- foglie di prezzemolo fresche, tritate, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192.4 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 220.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e funghi
20 min
Goulash ungherese
1h 45min
Minestra di verdure e ceci con chorizo
30min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20 min
Zuppa di crauti e panini con salsa ai funghi
55min
Pollo Yassa
1h
Spezzatino di tacchino all'aglio
45min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Smoothie spinaci, mela e zenzero
5 min
Purè di patate all'aglio
50min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40min