Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di sovracoscia di pollo disossata e senza pelle a dadini (3 cm), asciugata con carta assorbente
- 40 g di radice fresca di zenzero, a fettine (2 mm)
- 120 g di cipolla, a metà
- 120 g di carota, a pezzi
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di patata, a dadini (2 cm)
- 150 g di crauti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- 230 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
- foglie di prezzemolo fresche, tritate, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192.4 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 220.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash ungherese
1h 45min
Fagioli alla contadina
35min
Feijoada
6u.
Gulasch di agnello
1h 10min
Gnocchi de' susini
1h
Stufato di agnello con paprika
50min
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8h 45min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50min
Torta cioccolato e barbabietola
2h 30min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45min
Zuppa di legumi e verdure
40min