Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1230 g di acqua
- 300 g di funghi champignon a metà o in quarti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla in quarti
- 60 g di carota a pezzi (2 cm)
- 60 g di radice di prezzemolo a pezzi (2 cm)
- 60 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino pepe nero macinato
- 400 g di petto di tacchino marinato (vedere consigli)
- 400 g di verdure miste (zucchine, peperoni, broccoli, funghi) a pezzi (4-5 cm)
- 1 uovo
- 2 cucchiai colmi di farina tipo 00
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di foglie di prezzemolo fresco, tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1487.4 kJ / 355.3 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 896.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo e patate in salsa piccante
1h
Zuppa di patate e funghi
20 Min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Zuppa di broccoli e formaggio
40 min.
Zuppa harira marocchina
40 min.
Brodo di verdure con noodles di omelette
50 Min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h
Frullato detox
10min
Zuppa di funghi e paprika
30 min.
Zuppa di porcini
45 min.
Purè di patate all'aglio
50 Min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 min.