Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g farinha de espelta, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco
- 60 g óleo vegetal
- 150 g leite
- 30 g mel
- 2 ovos
- 1 c. chá de sal
- 250 g queijo halloumi cortado em pedaços
- 80 g chalota cortada em metades
- 2 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 c. sopa de água
- Doce de frutos vermelhos q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1317.5 kJ / 314.9 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 262.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Folar de erva-doce
24h
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15min
Hambúrgueres com crosta de sésamo
35 Min
Pataniscas de camarão com risoto
1h
Salada morna de pera com queijo e bacon
25 min
Árvore de Natal de profiteroles
1h
Salada iraniana com molho de abacate
15min
Piza com azeite de ervas aromáticas e burrata
1h 20 min
Tartes de alho-francês e cenoura
1h 15 min
Lombinho de porco com pão naan de alho e salada de pepino
1h 45min
Ossos com chocolate
1h 45min
Bolo do caco com manteiga de alho
1h 20 min