Risotto aux asperges et au safran

Risotto aux asperges et au safran

4.5 83 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 35 g d'oignon émincé
  • 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto type carnaroli (cuisson 18 min.)
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
    1 dose de safran
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 20 g de beurre
  • parmesan râpé à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1766 kJ / 422 kcal
Vetten 12.2 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 68.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...