Risotto aux asperges et au safran
TM6

Risotto aux asperges et au safran

4.4 (63 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 35 g d'oignon, émincé
  • 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
    of 1 dose de safran
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 20 g de beurre
  • parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1766 kJ / 422 kcal
Eiwitten
8.7 g
Koolhydraten
68.1 g
Vetten
12.2 g
Vezels
2.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten