Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'oignon, émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
of 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanais au safran
30min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto printanier
1h
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto aux asperges
45min
Risotto au citron et épinards
30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Pesto
5min