Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes

Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes

4.8 89 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

La cuisson de la dorade
  • 1600 g de filets de dorade sébaste (voir "Conseil(s)")
  • 300 g de tomates cerise coupées en deux
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g de persil frais
  • 100 g d'huile d'olive
  • 40 g de jus de citron
Le riz aux carottes
  • 20 g d'huile d'olive
  • 150 g de carotte coupée en morceaux
  • 10 g de feuilles de persil frais
  • 2 gousses d'ail
  • 200 g d'oignons coupés en rondelles
    200 g de poireaux, émincés
  • 300 g de riz long
  • 1 c. à café de sel
  • 580 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1171 mg
Eiwitten 46 g
Calorieën 2442 kJ / 584 kcal
Vetten 24 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...