Ravioles abiertos con calabaza y setas.

Ravioles abiertos con calabaza y setas.

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 15min
4 porciones

Ingrediënten

Pasta
  • 200 g de harina de trigo
  • 2 huevos
  • 1 cda de aceite de oliva
  • harina de trigo para enharinar
  • 60 g de queso parmesano cortado en trozos
  • 300 g de agua
  • 500 g de calabaza cortada en cubos (2 cm)
  • 30 g de poro cortado en rebanadas (2 mm)
  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 pizcas de sal
  • 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 200 g de champiñón blanco fresco
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • agua para hervir
  • sal para cocinar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 0.4 mg
Eiwitten 16.3 g
Calorieën 2028 kJ / 484.8 kcal
Vetten 25.3 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 50.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...