Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ramitas de romero, sólo las hojas
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 6 cebollas, peladas
- 250 g de calabaza, cortada en cubos (aprox. 2-3 cm)
- 200 g de agua
- aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- romero, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con poro y limón
25 min
Tartaleta de calabaza y verduras
2h
Albóndigas de Kale sin carne
30 min
Sopa de chícharo y menta
20 min
Portobellos rellenos
35 min
Barritas de cheesecake con camote
2h
Scones de calabaza y kale
1 godz. 30 min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 godz. 20 min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1 godz. 20 min
Tarta de papas y champiñones
1 godz. 20 min
Tarta tatin de jitomate
1 godz. 10 min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min