Compatibele versies
Salmonetes con crema de espárragos y limonada de lombarda
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de espárragos verdes
- 1 manojo de espárragos verdes (aprox. 500 g)
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de cebolla en trozos
-
400
g de caldo de verduras
of 400 g de agua - 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Limonada de lombarda y salmonetes
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolleta en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de lombarda en trozos de aprox. 5 cm
- 1 pellizco de sal
- 8 lomos de salmonetes limpios medianos salpimentados (aprox. 400 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 294.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Sopa francesa de cebolla
1 godz.
Asado frío con salsa de calabacín a la menta
1 godz.
Popietas de trucha al azafrán con coliflor
1hod. 5min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 godz.
Pollo a la jamaicana con puré de batata y verduras
3h 5min
Bacalao al jengibre con arroz y verduras
40 min
Menú: Crema de espárragos al eneldo y hamburguesas de pollo con verduras
55 min
Menú: Boeuf bourguignon y bizcocho de limón
2 godz. 40 min
Crema de guisantes a la menta
20 Min
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min