Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
of 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1259 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos bearnez
15min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20min
Cotlet de porc sous-vide
2h
Mousse de ciocolată
3 Std. 20 Min
Pui cu busuioc cu sos de curry și nucă de cocos
Geen beoordelingen
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Geen beoordelingen
Rulouri de porc cu spanac
55min
Piept de vită sous-vide
Geen beoordelingen
Piept de rață sous-vide
Geen beoordelingen
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5óra 15p
Midii în sos de vin alb și smântână
45 min
Vin fiert
30 min