Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
of 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1259 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Pizza cu friptură de vită și ciuperci
1 Std. 40 Min
Spanakopita Soulei
1h 35min
Sorbet cu portocală și vin spumant
8h 20min
Fleică de porc gătită lent, cu noodles și sos de chilli și susan
4h 25min
Piept de vită sous-vide
Geen beoordelingen
Piept de pui sous-vide
Geen beoordelingen
Piept de rață sous-vide
Geen beoordelingen
Medalioane de vițel sous-vide
Geen beoordelingen
Pește gras sous-vide
1h 5min
Friptură aromată de miel
29 Std. 50 Min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24 Std.