Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole pulite e spurgate (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla bianca piccola (60 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 3 rametti di timo fresco
- 2 foglioline di alloro fresco
- 70 g di cubetti di pancetta dolce
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, a cubetti (1-2 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 panini, tipo rosette
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8481 kJ / 2027 kcal
- Eiwitten
- 73.1 g
- Koolhydraten
- 238.1 g
- Vetten
- 93.5 g
- Vezels
- 16.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
15 Min
Condimento all'arancia e curry
10 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Salmone teriyaki
50 Min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Salsa olandese
30 Min
Marinatura allo yogurt piccante
15 Min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1 Std.
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Purè di sedano rapa
35 Min