Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole pulite e spurgate (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla bianca piccola (60 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 3 rametti di timo fresco
- 2 foglioline di alloro fresco
- 70 g di cubetti di pancetta dolce
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, a cubetti (1-2 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 panini, tipo rosette
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8481 kJ / 2027 kcal
- Eiwitten
- 73.1 g
- Koolhydraten
- 238.1 g
- Vetten
- 93.5 g
- Vezels
- 16.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Capesante glassate alla melagrana
50min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Purea di topinambur
40min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Subrics
50min
Moqueca
1h 20 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Vichyssoise
6h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min