Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole pulite e spurgate (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla bianca piccola (60 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 3 rametti di timo fresco
- 2 foglioline di alloro fresco
- 70 g di cubetti di pancetta dolce
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, a cubetti (1-2 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 panini, tipo rosette
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8481 kJ / 2027 kcal
- Eiwitten
- 73.1 g
- Koolhydraten
- 238.1 g
- Vetten
- 93.5 g
- Vezels
- 16.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Crumble di mele e ciliegie
1h
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Geen beoordelingen
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2小时 25 分钟
Merluzzo in salsa aioli
1h
Vellutata di castagne con porcini
50min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Kaiserschmarren
50min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1j 10 menit