Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a rondelle (5 mm)
- 70 g di carote a listarelle (5 mm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- 150 g di zucchina a listarelle (5 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 80 g di yogurt greco
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carbonara vegana
30 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Penne al sedano
30 Min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 Min
Pasta integrale di farro alla lattuga
40 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Penne risottate con verdure
35 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min