Carbonara vegetariana

Carbonara vegetariana

4.8 521 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di cipolla a rondelle (5 mm)
  • 70 g di carote a listarelle (5 mm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di pasta secca tipo bavette
  • 150 g di zucchina a listarelle (5 mm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 80 g di yogurt greco
  • 2 tuorli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17.7 g
Calorieën 1878 kJ / 449 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 57 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...