Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a rondelle (5 mm)
- 70 g di carote a listarelle (5 mm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- 150 g di zucchina a listarelle (5 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 80 g di yogurt greco
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con verdure
35min
Penne al sedano
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Pasta al forno vegetariana
40min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Trofie con verdure alle erbe
40min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45min
Maltagliati in crema di carote e speck
40min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min