Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g ceapă galbenă, tăiată în bucăți
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez Arborio
- 50 g vin alb, sec
- 700 g apă
- 1 linguriță sare
- 200 g Gorgonzola, tăiat în bucăți (1 cm)
- 200 g pere, decojite, fără cotor, tăiate bucăți (1 cm)
- 1 ½ linguri unt nesărat
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1294.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Unt cu gorgonzola și usturoi rumenit
1 Std. 10 Min
Crème Brûlée cu lichior de ouă
1 Std. 15 Min
Supă cremă de mazăre cu chipsuri Serrano
30 min
Supă cu broccoli și linte roșie
30 min
Piept de rață sous-vide
Geen beoordelingen
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 Min
Tartar de vită
10 min
Petit gateaux cu alune și ciocolată
25 min
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20 min
Supă cremă de ardei gras
20 min
Midii în sos de vin alb și smântână
45 min
Risotto cu parmezan
30 min