Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g ceapă galbenă, tăiată în bucăți
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez Arborio
- 50 g vin alb, sec
- 700 g apă
- 1 linguriță sare
- 200 g Gorgonzola, tăiat în bucăți (1 cm)
- 200 g pere, decojite, fără cotor, tăiate bucăți (1 cm)
- 1 ½ linguri unt nesărat
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1294.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cușcuș cu caise, alune și feta, legume la aburi
1 Std. 15 Min
Supă cremă de susan negru
15 Min
Unt cu ghimbir
Geen beoordelingen
Păsărele din griș dulce
40 Min
Seitan cu legume, la borcan
Geen beoordelingen
Risotto cu mere și suncă afumată
30 Min
Pachețele de somon și cușcuș cu roșii deshidratate
35 Min
Supă de morcovi cu ghimbir
20 Min
Tiramisu de căpșune
1 Std.
Paste cu lămâie
35 Min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 Min
Supă de broccoli cu brânză Cheddar
40 Min