Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g ulei vegetal
of 20 g ulei de măsline - 200 g dovlecei, tăiați felii (2 cm), feliile tăiate în sferturi (2 cm)
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 923 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 6 mg
Alternatieve recepten
Ouă fierte
20 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Tagliatelle cu hribi
1h
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30min
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Vinete sotate (400 g)
Geen beoordelingen
Vinete sotate (200 g)
30min
Fasole verde rumenită ușor
25 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min