Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g d’amandes, moulues (voir Conseil)
- 170 g de sucre à glacer (voir Conseil)
Meringue française
- 85 g de sucre
- 115 g de blanc d'œuf, ce qui correspond à un peu moins de 4 œufs (voir Conseil)
- colorant alimentaire en gel, au goût (voir Conseil)
Garniture
- 140 g de sucre
- zestes fins de 1 citron, sans chair blanche
- 185 g de bleuets frais
- 1 c. à thé de pectine de pomme NH (voir Variante)
- 1 c. à thé de jus de citron fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 264 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 5 mg
Alternatieve recepten
Crème fouettée
10min
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3u. 45min
Biscuits au pain d'épices
2h 20min
Gâteau au fromage à la japonaise (Anna) Métrique
6 godz. 15 min
Crème pâtissière
15 min
Bûche de Noël 'Forêt noire'
1h 30min
Meringue
10min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h