Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g d’amandes, moulues (voir Conseil)
- 170 g de sucre à glacer (voir Conseil)
Meringue française
- 85 g de sucre
- 115 g de blanc d'œuf, ce qui correspond à un peu moins de 4 œufs (voir Conseil)
- colorant alimentaire en gel, au goût (voir Conseil)
Garniture
- 140 g de sucre
- zestes fins de 1 citron, sans chair blanche
- 185 g de bleuets frais
- 1 c. à thé de pectine de pomme NH (voir Variante)
- 1 c. à thé de jus de citron fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 264 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 5 mg
Alternatieve recepten
Fricot Acadien
1 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15 Min
Antonio Bachour: Tartelettes au pudding chocolat caramel (métrique)
6 Std. 10 Min
Biscuits au pain d'épice au chocolat (métrique)
2h 15min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 min
Roulés au chocolat (Anna) Métrique
2h 30min
Ganache
20 min
Génoise
1 Std. 50 Min
Fudge rapide au chocolat et aux amandes
2h 15min
Opéra
24 godz.
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min