Crème-dessert au caramel
TM6 TM5

Crème-dessert au caramel

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Caramel

  • 70 g de sucre
  • 30 g d'eau

Crème-dessert

  • 225 g de fromage à la crème à température ambiante, en cubes
  • 355 g de lait concentré non sucré (environ 1 boîte)
  • 385 g de lait concentré sucré (environ 1 boîte)
  • 115 g de fromage Pepper Jack coupé en morceaux (12 mm/½ po) (optioneel)
  • 5 œufs de gros calibre
  • 60 g de sucre
  • 1200 g d'eau

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1460 kJ / 349 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
39 g
Vetten
16 g
Vezels
0 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten