Choux fourrés à la ganache chocolat blanc et framboises

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 10min
12 morceaux

Ingrediënten

La ganache chocolat blanc
  • de chocolat blanc en morceaux
    150 g
  • de crème liquide, 30-40% m.g.
    250 g
La garniture à la framboise
  • de framboises
    300 g
    300 g de framboises surgelées
  • de sucre en poudre
    30 g
Le craquelin
  • de beurre, salé ou non salé à température ambiante, en morceaux
    80 g
  • de sucre roux
    70 g
  • de farine de blé
    80 g
La pâte à choux
  • d'eau
    250 g
  • de beurre, salé ou non salé en morceaux
    90 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de farine de blé
    150 g
  • œufs
    4
  • de mascarpone
    250 g
Le dressage
  • de sucre glace (optioneel)

Voeding per 1 morceau/part

Calorieën 452.8 kcal / 1894.5 kJ
Eiwitten 6.8 g
Vetten 32.2 g
Koolhydraten 35.6 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 19.1 g
Natrium 219.5 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...