Choux fourrés à la ganache chocolat blanc et framboises

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 10min
12 morceaux

Ingrediënten

La ganache chocolat blanc
  • 150 g de chocolat blanc en morceaux
  • 250 g de crème liquide, 30-40% m.g.
La garniture à la framboise
  • 300 g de framboises
    300 g de framboises surgelées
  • 30 g de sucre en poudre
Le craquelin
  • 80 g de beurre, salé ou non salé à température ambiante, en morceaux
  • 70 g de sucre roux
  • 80 g de farine de blé
La pâte à choux
  • 250 g d'eau
  • 90 g de beurre, salé ou non salé en morceaux
  • 10 g de sucre en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • 150 g de farine de blé
  • 4 œufs
  • 250 g de mascarpone
Le dressage
  • de sucre glace (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 morceau/part

Natrium 219.5 mg
Eiwitten 6.8 g
Calorieën 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Vetten 32.2 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 19.1 g
Koolhydraten 35.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...