Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Remplissage
-
225
g de noix de Grenoble décortiquées
of 225 g de noisettes émondées - 225 g de sucre
- 1 citron, zeste seulement, sans la partie blanche
- 60 g de raisins secs foncés
Pâte
- 60 g de lait entier
- 1 c. à thé de levure boulangère sèche, active
- 225 g de beurre doux, en dés, à température ambiante
- 70 g de crème sure
- 45 g de sucre
- 1 jaune d'œuf, de gros calibre
- 500 g de farine blanche
- 1 c. à thé de levure chimique
- ¼ c. à thé de sel
- 170 g de confiture d'abricots (séparé en 85 g + 85 g)
- 140 g de pépites de chocolat noir
- 60 g de beurre doux, en morceaux
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1410 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 48 mg
Alternatieve recepten
L’Espoir printanier (Métrique)
5min
Mousse de rêve au chocolat et à l'avocat
15min
Choucroute
12 godz. 15 min
Beurre de culture
12 godz. 15 min
Tarte aux fruits arc-en-ciel
1 Std. 40 Min
Gratin de blintzes fourrés au fromage
1 Std. 10 Min
Bols de smoothie vert (Matthew Kenney)
15min
Le Santé au gingembre (Métrique)
10min
Bol repas tex-mex
50min
Le Coup d’éclat aux agrumes (Métrique)
5min
Pain de campagne au levain
28h 10min
Petits pains mollets
2h 15 min.