Compatibele versies
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse de vanille
- 170 g de sucre, et un peu plus pour saupoudrer
- 910 g de crème à fouetter
- 8 jaunes d'œufs de gros calibre
- fruits tropicaux frais (par exemple, mangues, kiwis, papayes), en cubes, pour décorer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 38 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Mayonnaise bistro
5 min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Crème fouettée
10 min
Aubergine croustillante avec sauce tomate basilic (Hestan Cue™)
50min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30 min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2h 55min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45min
Sauce hollandaise
15min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10 min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min