Farfalle ai quattro formaggi

Farfalle ai quattro formaggi

4.0 91 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gorgonzola
  • 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
    50 g di Taleggio, a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 50 g di burro
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 22.7 g
Calorieën 2272 kJ / 543 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 58.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...