Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
of 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca, tipo farfalle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2272 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 58.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Pasta sfiziosa
30 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min