Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero a fette (2 mm)
- 20 g di olio di oliva
- 10 g di olio di sesamo
- 400 g di seitan a cubetti (2 cm)
- 160 g di carote pelate e a rondelle (2 mm)
-
50
g di funghi shiitake freschi
of 50 g di funghi freschi - 20 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- 8 cucchiaini salsa di soia
- 12 cucchiai di acqua
- 950 g di acqua
- 200 g di riso basmati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 966 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 dk
Polpettine di funghi Shiitake con condimento di miso e tahini
1 godz. 20 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 Std. 50 Min
Bowl vegan con quinoa e verdure
1 godz. 20 min
Funghi portobello con chimichurri all'avocado
45 Min
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 dk
Yogurt di anacardi alla vaniglia (vegan)
14 godz.
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8h 30min
Carote fermentate
84h 30min
Zucca al curry
45 Min
Condimento per Caesar salad vegan
40 dk
Cottura del bulgur a grana media
35 dk