Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- 400 g rote Johannisbeeren
- 1 geh. EL Speisestärke
Guss
- 3 Eier, getrennt
- 50 g Zucker
- 200 g Sahne
- 40 g Speisestärke
Baiser und Fertigstellung
- 150 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1 godz. 20 min
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 godz. 20 min
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1 godz. 40 min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2 godz. 20 min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4 godz. 15 min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3 godz.
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 godz. 20 min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Zwetschgenkuchen
2 godz.