Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Orangeat
- 60 g Zitronat
- 380 g Mandeln, ganz
- 3 Eier
- 180 g Honig, z.B. Akazienhonig
- 2 TL geriebene Zitronenschale
- 2 TL Zimt
- 2 Msp. Nelken, gemahlen
- ½ TL Backpulver
- 30 Oblaten (Ø 7 cm)
- 200 g Kuvertüre, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Elisenlebkuchen
2 Std. 30 Min
Gewürz-Florentiner
1 Std. 30 Min
Nougat-Kipferl
1 Std. 30 Min
Datteltaler
1 Std.
Rotweingugelhupf
1hod. 40min
Linzer Plätzchen
4h
Nougatstangen
2h
Schokoladen-Lebkuchen
9 godz. 45 min
Aprikosen-Lebkuchen
1 Std. 30 Min
Nougatknöpfe
2 Std. 30 Min
Walnuss-Makronen-Stäbchen
3u.
Husarenkrapfen
1hod. 50min