Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g Äpfel, davon 300 g geschält, geviertelt und 60 g in Spalten (rotschalig)
- 20 g Zitronensaft
- 150 g Mandeln
- 50 g Orangeat
- 250 g Mehl
- 30 g Kakao
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 250 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 2 TL Lebkuchengewürz
- 5 Eier
- 100 g Rotwein, trocken
- 200 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 50 g Sahne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1600 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Zwetschgen-Datschi
2 godz. 30 min
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Birnen-Gewürz-Kuchen
1 Std. 10 Min
Rotwein-Bratapfel-Kuchen
1 godz. 45 min
Rotweinschnitten mit Kirschen
1h
Lebkuchen-Gugelhupf
1h 20 min
Rotweingugelhupf
1h 40 min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1h 15min
Gewürzkuchen
2 godz.
Glühweinkuchen
1 Std. 10 Min
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7h