Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Milch
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 480 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Kakao
- 2 Eier
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 40 g Schwarzer Johannisbeersaft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2099 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1 Std. 20 Min
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Milchrahmstrudel
1h 30min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Zwetschgendatschi
1 Std. 15 Min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40 min
Rohrnudeln
1 Std. 50 Min
Strudelgrundteig
45min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Rotweingugelhupf
1 Std. 40 Min
Rotweinschnitten mit Kirschen
1 Std.