Apparaten en accessoires
Lebkuchen-Gugelhupf
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
16 Stücke
Ingrediënten
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Haselnüsse150 g
-
Orangeat50 g
-
Mehl250 g
-
Weinstein-Backpulver2 TL
-
Lebkuchengewürz2 TL
-
Kakao30 g
-
Marzipanrohmasse zimmerwarm, in Stücken100 g
-
Zucker150 g
-
50 g brauner ZuckerMuscovado-Zucker50 g
-
Salz1 Prise
-
Eier (Kl. M), zimmerwarm5
-
Rotwein, trocken150 g
-
Puderzucker2 - 3 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
6 g
Calorieën
1556 kJ /
371 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2017
72 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Eierlikörkuchen
1u. 10min
Nougat-Rehrücken
3u.
Rotwein-Bratapfel-Kuchen
1u. 45min
Schoko-Gewürzkuchen
5u.
Rotweinschnitten mit Kirschen
1u.
Birnen-Gewürz-Kuchen
1u. 10min
Glühweinkuchen
1u. 10min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2u. 30min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1u. 15min
Rotweingugelhupf
1u. 40min
Gewürzkuchen
2u.
Zimt-Apfel-Kuchen
3u.