Kirsch-Streusel-Kuchen

Kirsch-Streusel-Kuchen

4.4 258 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 5min
12 Stücke

Ingrediënten

Streusel
  • Vanilleschote nur das Mark
    ½
  • Mehl
    125 g
  • Zucker
    70 g
  • Salz
    1 Prise
  • Butter kalt, in Stücken
    70 g
  • Wasser, kalt
    15 g
Kuchen und Fertigstellung
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    125 g
  • Marzipan-Rohmasse in Stücken
    100 g
  • Mehl
    150 g
  • Speisestärke
    50 g
  • Weinstein-Backpulver
    2 TL
  • Zucker
    80 g
  • Salz
    1 Prise
  • Bittermandelaroma
    2 Tropfen
  • Nelken, gemahlen
    1 Msp.
  • Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
    3
  • Saure Sahne
    100 g
  • Sauerkirschen entsteint
    350 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 6 g
Calorieën 1548 kJ / 369 kcal
Vetten 20 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...