Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zucker
Hefeteig
- 200 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 80 g Butter, kalt, in Stücken
Streusel
- 175 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 200 g Mehl
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- Butter zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1250 g Zwetschgen
- Mehl zum Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1106 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 godz. 50 min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 godz. 25 min
Germknödel mit Vanillesauce
2 godz.
Zwetschgendatschi
1h 15min
Polenta-Flammeri mit Zwetschgenröster
10 godz.
Rohrnudeln mit Pflaumen
1 godz. 50 min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 godz.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Zwetschgenkuchen
2 godz.
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7h