Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- Butter zum Einfetten
- 6 Eier, getrennt
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 200 g Mandeln
- 60 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
-
50
g Rum
of 50 g Weinbrand
Belag
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Eierlikör, z.B. selbst gemacht (siehe Tipp)
-
80
g Schokoladenraspel (4 EL)
of 80 g Pistazien, gehackt (4 EL)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwälder Kirschtorte
10h 30min
Donauwellen
2 godz. 30 min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Elisenlebkuchen
5h
Eierlikörkuchen
1h 10min
Rotweingugelhupf
1h 40min
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Käse-Sahne-Torte
6h
Rotweinschnitten mit Kirschen
1 godz.
Marmorierter Eierlikörkuchen
1 godz. 15 min
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2 godz. 30 min
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7 godz.