Apparaten en accessoires
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
12 Stücke
Ingrediënten
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten120 g
-
Johannisbeeren200 g
-
Zucker170 g
-
Zitronenschale (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält2 Streifen
-
Eier3
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)250 g
-
Mehl300 g
-
Backpulver3 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
1145 kJ /
274 kcal
Vetten
13 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rhabarber-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2 godz. 30 min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2 godz. 20 min
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2 godz.
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1 godz. 10 min
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 godz.
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1 godz. 40 min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 godz. 30 min
Brombeermuffins
45 min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3 godz. 40 min
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min