Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig und Füllung
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Backpulver
- 150 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Rum
- 2 Eier
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Heidelbeeren
Streusel und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 70 g Zucker
- 80 g Butter, in Stücken
- 25 g Milch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
7h 30min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2h
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Kirsch-Klecks-Kuchen
1h
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2h
Kirschkuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Apfel-Streuselkuchen
1 godz. 30 min