Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di scalogno
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 20 g di vino bianco
- 235 g di brodo di carne o vegetale (vedere consigli)
- ½ bustina di zafferano
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 24.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 Min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1h
Risotto zafferano e pioppini
40 min