Asperges et œufs pochés sous-vide

Asperges et œufs pochés sous-vide

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 portion

Ingrediënten

  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour huiler et pour la finition
  • 4 œufs, de taille moyenne (53-63 g)
  • 150 g d'asperges vertes épluchées (max. 14 cm de longueur)
  • 2 gousses d'ail hachées
  • 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
  • de sel
  • du poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 81 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 550 kJ / 132 kcal
Vetten 10 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...