Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 crevete crude, mari, decorticate
- 3 căței de usturoi
- 85 g ulei de măsline extravirgin
- 800 g apă
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 300 g calmar întreg, tăiat inele (1 cm)
- 60 g vin alb
- 1 linguriță boia afumată
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 1 priză fire de șofran
- 250 g orez Arborio
- 1 linguriță sare
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 558 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orez cu crevete, în stil cantonez
50 分钟
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50 分钟
Vită gătită lent, cu ciuperci și legume
5 Std. 20 Min
Sparanghel sous-vide
Geen beoordelingen
Piept de rață sous-vide
Geen beoordelingen
Macrou cu muștar
30 dk
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 dk
Pui în sos de piersici
40 min
Linguine cu somon și votcă
20 Min
Foie gras de rață
72hod.
Supă de praz și cartofi
40 min
Tartar de somon
10min