Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 210 g de agua
- 1 ½ cditas de levadura seca instantánea
- 10 g de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de yogur natural sin azúcar
- ¾ cdita de sal
- 340 g de harina de trigo
Relleno
- 200 g de espinaca baby fresca, sin tallos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 40 g de aceite
- 170 g de queso feta, en trozos
- ½ cdita de hojuelas de chile seco
- harina de trigo, para trabajar
- Voeding
- per 1 rebanadas
- Calorieën
- 587 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de cebada perla y hongos
50 Min
Pato navideño en salsa de ponche
2 godz. 10 min
Pizza bianca de invierno estilo Chicago
Keine Bewertungen
Kimbap vegetariano
1h 30min
Ma'amoul con relleno de dátiles, pistaches y nueces
2h
Pan etíope (Injera)
48 Std. 25 Min
Pan con huevos y tomates secos.
1h 30min
Briouats de almendra con miel y ajonjolí
2h
Chilacayotes rellenos con pipián
1hod. 25min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1hod. 15min
Cous cous con salmón y verduras
40 Min
Yaki udon al estilo japonés
30 Min