Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de agua (y algo más para pincelar)
- 10 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de miel
- 350 g de harina integral de trigo
- 150 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 1 yema de huevo
- 2 cucharaditas de agua
- 1 cucharadita de semillas de nigella sativa
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 101.5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Pan greñado art
3h 30min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Pastafrola de naranja
3h
Pan de molde
3h
Pan integral de molde
3h
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min
Panecillos de leche
4 godz. 30 min