Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filetes de trucha al vacío
- 1600 g de agua
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 2 filetes de trucha, sin piel, (aprox. 150-300 g cada uno), salpimentados
- 2 cdas de aceite de oliva
- 2 ramitas de tomillo fresco
Chips de verduras y crema bretona
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de poro, en rodajas (1 cm)
- 150 g de betabel
-
150
g de camote
of 150 g de zanahoria - 150 g de calabacita
- aceite en aerosol
- 3 pizcas de sal fina, o al gusto
- 3 pizcas pimienta negra molida, o al gusto
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco, (sólo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 filete de anchoa en aceite
- 200 g de frijol blanco cocido, lavados y escurridos
- 150 g de agua
- ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3404 kJ / 813 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 3306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pica pau portugués
20 min
Soufflé de calabaza y canela
1h 30min
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1h 55 min
Especias molidas
5 Min
Chocolate amargo rallado fino (polvo de chocolate, 70-200 g)
5 Min
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30min
Verduras en escabeche
35min
Sazonador para Fajitas
5 Min
Vitello Tonnato
3 Std. 25 Min
Escabeche de camarón
30min
Gin granizado de pepino
45min
Ensalada en jugo
5 Min