![Hojaldre de poro, mejillones y almejas Hojaldre de poro, mejillones y almejas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ce5a4e7-ff19-4e98-a61c-e6d7b97b8906/Derivates/4e7090b5-270d-4600-9927-cc2ecbe9073c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de almejas, frescas
- agua, la necesaria para cubrir las almejas
- 1 ¾ cdita de sal fina
- 200 g de mantequilla sin sal, en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 200 g de harina de trigo
- 90 g de agua, fría
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de poro, en rodajas de 1 cm
- 40 g de vino blanco seco
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1653 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 281 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Botana sorpresa
15 Min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 godz. 20 min
Mermelada de jitomate
30min
Tartaletas de queso brie con salsa de chile y mermelada de frambuesas (Espesar) TM6
2 godz.
Costillas teriyaki
1h 30min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30min
Rub de hierbas finas
5 Min
Sopa de camarón y hoja santa
25min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 Std. 15 Min
Salsa borracha
20min
Rub BBQ
5 Min
Pan de brioche al vapor
2 godz. 40 min