Hojaldre de poro, mejillones y almejas

Hojaldre de poro, mejillones y almejas

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 15min
6 porciones

Ingrediënten

  • 300 g de almejas frescas
  • agua la necesaria para cubrir las almejas
  • 1 ¾ cdita de sal fina
  • 200 g de mantequilla sin sal en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
  • 200 g de harina de trigo
  • 90 g de agua fría
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 400 g de poro en rodajas de 1 cm
  • 40 g de vino blanco seco
  • 500 g de mejillones frescos limpios
  • 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 3 pizcas de pimienta blanca molida
  • 1 huevo batido

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 porción

Natrium 281 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 1653 kJ / 394 kcal
Vetten 28 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...