Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (2-3 cm)
- 600 g apă
- 330 g ajvar (vezi recomandare)
- 100 g smântână
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
of 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - ¼ linguriță sare fină
- 400 g paste scurte, ex. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g praz, tăiat felii rotunde (5 mm)
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borș ucrainean cu sfeclă roșie
25min
Supă cu paste și fasole
40min
Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)
1h 15min
Tocană de linte cu chorizo
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Keine Bewertungen
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Vită cu chili, feta și lămâie
45min
Legume rădăcinoase gratinate
1h
Spanac cu brânză la cuptor
9 godz. 45 min
Rulouri din clătite cu somon
45min
Pappardelle cu rucola și ricotta
1h
Borș rusesc
50min