Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldre rápida
- 200 g de mantequilla, fría, en trozos
- 200 g de harina, y un poco más
- 90 g de vino blanco
- ½ cdita de sal
Relleno
- 100 g almendras peladas
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de calabacita, en trozos
- 300 g de jitomate, en trozos
- 300 g de pimiento rojo, desvenado y en trozos
- 150 g de granos de elote
- 350 g de atún enlatado en agua, escurrido
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1369 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Rollitos de pan con parmesano y perejil
1 Std. 10 Min
Pay de atún
1h 40min
Pastel azteca
1h 20min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Pay de espinaca con base de nuez
1h 20min
Panqué de zanahoria
1h
Pay de bacalao y brócoli
1 Std. 10 Min
Pastel azteca
1h
Rollos de acelga con carne, puré de camote y budin de pan
50 Min
Hojaldre de pollo
2h
Rosca de manzana
50 Min