Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldre rápida
- 200 g de mantequilla, fría, en trozos
- 200 g de harina, y un poco más
- 90 g de vino blanco
- ½ cdita de sal
Relleno
- 100 g almendras peladas
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de calabacita, en trozos
- 300 g de jitomate, en trozos
- 300 g de pimiento rojo, desvenado y en trozos
- 150 g de granos de elote
- 350 g de atún enlatado en agua, escurrido
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1369 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de carne
40 min
Pechugas a la reina
35min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Pollo en salsa de guajillo, arroz con elote y pastel de chocoplátano
55min
Shepherd's pie
1h 10min
Pollo encacahuatado
45 min
Pan de caja blanco
2h
Pudín de chícharos con zanahoria
1h 25min
Salsa de jitomate
35min
Pastel azteca
1h
Pastel de carne
50min
Pay de atún
1h 40min