Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldre rápida
- 200 g de mantequilla, fría, en trozos
- 200 g de harina, y un poco más
- 90 g de vino blanco
- ½ cdita de sal
Relleno
- 100 g almendras peladas
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de calabacita, en trozos
- 300 g de jitomate, en trozos
- 300 g de pimiento rojo, desvenado y en trozos
- 150 g de granos de elote
- 350 g de atún enlatado en agua, escurrido
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1369 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 menit
Pastel azteca
1 Std.
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 Min
Pastel de carne
40 Min
Pay de pollo al chipotle
1 Std.
Pay de espinaca con base de nuez
1 godz. 20 min
Panqué de nuez glaseado
1j 30 menit
Panqué de nuez glaseado
1j 30 menit
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Hojaldre de pollo
2h
Pay de atún
1h 40min
Pastel de choco nuez
50 menit