Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
TM6 TM5

Picaña rostizada con papas y cebollas cambray

4.7 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

Marinado de la picaña

  • 1 picaña de res

Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle

  • 700 g de agua
  • 600 g de papas cambray
  • 400 g de cebollas cambray, sin tallo
  • 135 g de crema ácida
  • 210 g de queso crema
  • 30 g de puré de chile chipotle adobado
  • sal fina, al gusto
  • hojas de hojas de cilantro, frescas

Voeding
per 1 porción
Calorieën
9609 kJ / 2288 kcal
Eiwitten
99 g
Koolhydraten
215 g
Vetten
117 g
Verzadigd vet
40 g
Vezels
61 g
Natrium
23133 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten