![Picaña rostizada con papas y cebollas cambray Picaña rostizada con papas y cebollas cambray](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6F36EE1F-0EDB-4D9B-A8BE-B64ABA58AFF3/Derivates/996DDC83-BA87-440F-B33B-46FFC40B9DCE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado de la picaña
- 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
- 700 g de agua
- 600 g de papas cambray
- 400 g de cebollas cambray, sin tallo
- 135 g de crema ácida
- 210 g de queso crema
- 30 g de puré de chile chipotle adobado
- sal fina, al gusto
- hojas de hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 9609 kJ / 2288 kcal
- Eiwitten
- 99 g
- Koolhydraten
- 215 g
- Vetten
- 117 g
- Verzadigd vet
- 40 g
- Vezels
- 61 g
- Natrium
- 23133 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30 Min
Pescado a la talla
40 Min
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
3 Std.
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1 Std.
Costillas teriyaki
1 godz. 30 min
Rub Mediterráneo
5min
Rub de hierbas finas
5min
Sal roja
5min
Mantequilla de ajo y echalote
10 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Rub BBQ
5min
Marinada de chile seco
10 min