Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado de la picaña
- 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
- 700 g de agua
- 600 g de papas cambray
- 400 g de cebollas cambray, sin tallo
- 135 g de crema ácida
- 210 g de queso crema
- 30 g de puré de chile chipotle adobado
- sal fina, al gusto
- hojas de hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 9609 kJ / 2288 kcal
- Eiwitten
- 99 g
- Koolhydraten
- 215 g
- Vetten
- 117 g
- Verzadigd vet
- 40 g
- Vezels
- 61 g
- Natrium
- 23133 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada César
15min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Rub BBQ
5min
Barra de pan con formaggio
35 min
Costillas teriyaki
1h 30min
Marinada de chile seco
10min
Sal roja
5min
Sal de comino
5min
Sal de romero
5min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 Std.