Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sazonador en seco
- 3 chiles anchos, sin rabo ni semillas
- 2 chiles chipotle, secos
- 25 g de pimienta negra entera
- 15 g de azúcar morena
- 1 cda de cebolla en polvo
- 2 cditas de polvo de mostaza
- 2 cditas de orégano seco
- 1 ½ cditas de ajo en polvo
- 1 cdita de sal fina, al gusto
- 1 cdita de pimienta de cayena molida
Picaña
- 2000 g de picaña de res, entera
- 500 g de tocino ahumado, en rebanadas delgadas
Salsa BBQ
- 170 g de jitomate saladet, quartered
- 110 g de cebolla blanca
- 90 g de azúcar morena
- 3 chiles chipotles adobados, al gusto
- 2 dientes de ajo
- 60 g de vinagre de sidra
- 30 g de salsa Inglesa
- 30 g de melaza
- 1 cucharada colmada de mostaza Dijon
- ¾ cdita de sal fina, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2173.5 kJ / 517.5 kcal
- Eiwitten
- 45.1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Salsa BBQ casera
50min
Pavo en mole de frutas secas
2 Std.
Costillas teriyaki
1h 30min
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1 Std.
Sal de comino
5min
Filete relleno
40min
Filete de res con dos salsas
40min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Pay de limón express
15 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pay de limón sin gluten
4 Std. 20 Min