Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ chile manzano, cortados por la mitad y sin semillas
- 1 limón amarillo, cortado por la mitad
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 ½ cdas de sal gruesa
- 1500 g de agua
- 500 g de betabel pelado y cortado en cuartos
- 1 de pulpo crudo, mediano
- 80 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
- 60 g de mantequilla, sin sal
- 1 pera, cortada en rebanadas delgadas
- hierbabuena fresca, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1541 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3u. 40min
Pescado a la talla
40min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1h 25min
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20min
Huevos benedictinos
1h
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6h 45min
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2 Std. 20 Min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3 Std. 25 Min
Echalots dorados 250 g
25min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20min
Salsa holandesa rápida
10 Min